PartnereinkKeressen pénzt Partnerprogramunk segítségével!


Ha Ön (1) rendelkezik weboldallal, és elhelyezi oldalán az általunk kapott link-kódot, mely tartalmazza az Ön (1) azonosítóját (2);
- amennyiben a linkre kattintva oldalunkra érkezik látogató, aki regisztrál és azonnal, vagy késõbb vásárol a szolgáltatásaink közül ÖN (1) jogosulttá válik az oldalunkon történt vásárlás összegének a 25%-ára, mint közvetítõi jutalék.

A link elhelyezhetõ szöveg, kép, vagy banner hivatkozásként is.

Ha Önnek (1) nincs weboldala, azonban elküldi ismerõseinek az Ön (1) azonosítóját (2) (melyet megadnak a regisztráció során); - így ha Õk ellátogatnak hozzánk, regisztrálnak, majd azonnal, vagy késõbb vásárolnak a szolgáltatásaink közül, abban az esetben Ön (1) szintén 25% jutalékot kap a vásárlások után.

Ezzel Önnek (1) is lehet weboldala, hiszen ha 4 vevõ vásárol az Ön partnerkódjával szolgáltatásaink közül, akkor jutalék helyett elkészítheti saját profi, keresõbarát weboldalát. 4 X 25%=100%

Így Önnek (1) Ingyenesen lesz Weboldala.

Ezért mindenképpen érdemes továbbajánlani weblapkészítõ rendszerünket.

(1) természetes- vagy jogi személy illetve jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, aki a Szolgáltató Termékét egy másik személy számára ajánlja.
(2) a programban részt vevõ Partner egyedi azonosító kódja.

Érdeklõdjön a nap 24 órájában e-mailben vagy telefonon Partnerprogramunkkal kapcsolatban!Legyen Ön is Linkcsere Partnerünk!


Ha növelni szeretné oldala Page Rank-jét (ami a GOOGLE keresõben a honlapok rangsorolásának fontos alapja!), akkor iratkozzon fel, és legyen a Partnerünk!

Érdeklõdjön a nap 24 órájában e-mailben vagy telefonon Linkcserével kapcsolatban!Küldje el weboldalának címét, e-mail címét és a link szövegét és mi elhelyezzük azt, természetesen egy viszontlink keretében!
Szállás


Ingatlan
Név:
E-mail:


Kód: